DataWizardOne van: A. van Walen Consultancy B.V.

Problemen met adressering de wereld uit ........ !


Hebt u wel eens problemen met uw adressenbestanden?
Bij het samenstellen van een effectieve mailing komen veel disciplines samen. Uiteraard moet de informatie die een bedrijf wil overbrengen doeltreffend zijn. Ook in de adressering mogen geen fouten voorkomen. En last but not least moet een mailing ook op het juiste moment bij de ontvanger op de deurmat komen. Zinvol dus om hier veel aandacht aan te besteden. Vaak gaat er echter veel onnodige tijd verloren met het aanbrengen van de juiste adressering op uw mailings. Vooral als dit herhaaldelijk voorkomt kan dit u veel geld kosten.

Wat zijn hiervan de oorzaken?
Vaak is er sprake van foutieve postcodes: deze stroken niet met straatnamen en huisnummers. Dit kan ontstaan door foutief inbrengen maar ook doordat de postcode-indeling regelmatig wijzigt. Verder kan het zijn dat gegevens op diverse manieren in uw bestanden voorkomen. Bijvoorbeeld: een naam is soms ingevuld als "Agnes van der Veen" en soms als "van der Veen, mw. A.". Ook worden vaak diverse afkortingen gebruikt zoals de ene keer "str." en de andere keer "straat". Het handmatig omvormen van deze gegevens kan veel inspanning kosten.

Dan is DataWizardOne de oplossing voor u!
Wij verwerken uw data, teksten en adressen en u kunt de data aanleveren door middel van datacommunicatie of op informatiedragers zoals CD-ROM, e.d. Dit kan vanuit verschillende computeromgevingen en formaten. Handmatig kost dit vaak uren tot dagen en soms zelfs weken! DataWizardOne bezit een krachtig analyse-instrument. De gegevens uit de door u aangeboden bestanden worden op diverse criteria beoordeeld. De applicatie kan snel bepaalde conclusies trekken. Zo worden bijvoorbeeld alle adressen automatisch gestandaardiseerd aan de hand van de Nederlandse postcodedatabase. Problemen met het juist herkennen van geslacht, initialen, voorvoegsels en achternamen behoren tot het verleden!

In de toekomst nog meer mogelijkheden!
De ontwikkeling van DataWizardOne staat niet stil. Een mogelijkheid waaraan hard wordt gewerkt is de zogenaamde Merge-functie. Door deze mogelijkheid kunnen wij voor u gegevensbestanden creŽren van een hoge inhoudelijke kwaliteit. Ook in ontwikkeling is de zeer bruikbare mogelijkheid van Mailmerge: naar keuze kunnen gegevens volgens een door u op te geven lay-out in een Word-document worden geplaatst. Daarnaast creŽren wij ook oplossingen voor specifieke problemen die zich bij u voordoen.

Wat kost het?
Wij bieden u de mogelijkheid om uw NAW-bestanden door ons bedrijf met DataWizardOne te laten verwerken. De kosten hiervan bedragen 55 per 10.000 records. De geconverteerde bestanden worden binnen 2 dagen geleverd, in elk gewenst formaat. Wilt u uw NAW-bestanden laten verwerken binnen 24-uur dan berekenen wij daarvoor 68 per 10.000 records. Als de omvang van uw adressenbestanden groot is dan kunnen wij DataWizardOne bij u installeren. De kosten bepalen wij in overleg met u.

Hebt u interesse?
Als het bovenstaande u aanspreekt of als u aanvullende informatie wenst dan kunt u contact opnemen met onze servicedesk. of de servicedesk van DataWizardOne.

Meer weten over de producten van A. van Walen Consultancy BV ga naar de site: DataWizardOne (http://www.datawizardone.nl)

Op al onze diensten (dus ook die van DataWizardOne) zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.