Nieuws van A. van Walen Consultancy B.V.


25 december 2004

Alle problemen zijn weer opgelost. Wij wensen iedereen dan ook prettige kestdagen en een voorspoedig 2005


20 december 2004

In verband met de situatie bij onze toeleverancier zijn wij helaas genoodzaakt om al onze dienstverlening elders in te kopen.
In een klap hebben wij alle hosting (webservices) en al onze DSL verbindingen naar een andere toeleverancier gemigreerd. Dit is door een foutieve inschatting bij BBned helaas enkele dagen uitgelopen.
Toch kunnen wij stellen dat een ISP naar ISP migratie van een bulk lijnen alles in aanmerking nemend toch nog redelijk snel is verlopen.. Wij en onze toeleverancier hebben hier van geleerd. Wij weten nu hoe een ISP naar ISP migratie wel snel kan verlopen.


10 augustus 2004

We hebben de prijzen van onze hostingpakketten structureel verlaagd.


31 mei 2004

We hebben in de maand mei een geheel vernieuwd serverpark geinstalleerd. Hiermee denken we u nog beter van dienst te kunnen zijn.


20 april 2004

Vanaf heden biedt A. van Walen Consultancy BV in samenwerking met NexusIt BV een nieuwe service: WatchMyServer (Watch my server), of in het Nederlands 'Bewaak mijn server' staat ervoor dat gedurende 24 uur per dag uw server (of services) worden bewaakt.
Is zo'n server of service niet meer bereikbaar dan volgt een waarschuwing via email en/of SMS.
Lees meer hierover .....


6 april 2004

De eerste resultaten van webpromotie worden zichtbaar. Webpromotie zijn die technieken die er toe bijdragen dat een website hoger in de zoekmachines komt.
Achter webpromotie zit een moeilijke wereld van het achterhalen van hoe zoekmachines de webpagina's nu feitelijk in een pagerank beoordelen.
Webpromotie is dus een uitdaging die wij gaarne voor onze klanten aangaan.


28 maart 2004

Als u mail ontvangt met de onderstaande tekst:

Dear user of Walen.nl gateway e-mail server,

Our main mailing server will be temporary unavaible for next two days, to continue receiving mail in these days you have to configure our free auto-forwarding service.

Please, read the attach for further details.

Cheers, The Walen.nl team http://www.walen.nl

Dit is een virus dat niet door ons wordt verzonden.
Voer de instructies dan ook niet uit.
Gooi het mailtje direct weg.

Onze mailserver is en blijft volledig operationeel !!.


24 maart 2004

In de afgelopen week zijn wij gestart met een fun-dienst. De dienst is een optie om snel het IP-nummer van een verbinding te kunnen bepalen. Hoewel er natuurlijk meerdere diensten zijn wilden wij u onze versie toch niet onthouden. Het IP nummer kunt u opvragen op Wat is mijn IP (by ProvMak)


13 september 2003

In het kader van de toegenomen agressie middels email virussen zijn wij voornemens om al onze uitgaande mail te scannen op virussen. Door deze aktie hopen wij u een kwalitatief hoogstaande email faciliteit te bieden waar onze concurrenten alleen nog maar van dromen.
Ook inkomende mail en SPAM gaan wij op zoek naar oplossingen die momenteel nog uniek zijn in Internet land. Zie hiervoor ons zusterbedrijf Nexus-IT


11 september 2003

De gehele maand oktober 2003 een spectaculaire ADSL aanbieding 2-8 mBit. Zie hiervoor ons zusterbedrijf Nexus-IT


4 september 2003

Vanaf heden zijn wij gecertificeerd voor het opzetten van eigen VPN-verbindingen. In deze tijd van hackers en crackers zowel als de steeds toenemende afhankelikheid van computer applicaties is het vrijwel uitgesloten om nog rechtstreeks via Internet te communiceren zonder een adequate VPN-verbinding. Onze verbindingen garanderen u een inbreuk vrije communicatie door een hardwarematige 128 bits encriptie. Zie hiervoor ons zusterbedrijf Nexus-IT


12 juli 2002

Ons softwarepakket DataWizardOne (DWO) is volop in ontwikkeling. Er is reeds een operationele versie van dit pakket beschikbaar. Hiermee worden door ons bureau momenteel opdrachten verwerkt voor een verzekeringsmaatschappij. Op dit moment zijn onderhandelingen gaande met een ontwikkelaar van CRM-systemen (Customer Relation Management). Men ziet DWO als het geŽigende middel om deze systemen op een efficiŽnte wijze te voorzien van kwalitatief goede NAW-gegevens. De onderhandelingen zijn in een vergevorderd stadium!


1 september 2002

Vanaf heden werken wij voor de internet verbindingen samen met fi-networks.


15 december 2002

Vanaf heden kunnen wij u alle internetvebindingen leveren die maar leverbaar zijn. Met name op ADSL gebied volgen wij de laatste ontwikkelingen. Verwacht wordt binnenkort TV over ADSL en telefoon over ADSL.


24 december 2002

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gaan wij op korte termijn over tot plaatsing van een deel van onze servers op 'tele-city'. Vanuit hier kunnen wij u met grote gebruikszekerheid en performance onze diensten aanbieden